Arculattervezés
Kiadványok
WEB
Áraink

Az arculat egy szervezet, cég minden megjelenési formáját, kommunikációját magában foglalja. Feladata, hogy bemutassa és megkülönböztesse a szervezetet, céljait, szolgáltatásait.

Az egyik legfontosabb célja az, hogy bizalmat ébresszen a szemlélőben, aki az alapján fog választani a cégek közül, hogy melyiket látja leginkább megbízhatónak.

Melyek a részei az arculatnak? A szervezet neve, logója, célja, azonossága, megjelenési stílusa és kapcsolata a külvilággal.

Ügyfelünkkel való együttműködés keretében vállaljuk ezeknek az elemeknek az átfogó kialakítását és kivitelezését.

A kiadványok fontos részét alkotják egy szervezet megjelenésének. Megkülönböztető jellemzőjük, hogy ők jutnak legközelebb az ügyfelekhez, egészen "testközelbe" érnek, ezért különösen számít a minőségük.

Céljuk a világos és hatásos kommunikáció.

Feladatuk kétféle lehet: megnyerés vagy tájékoztatás. Legyen szó akár a cég átfogó bemutatásáról, reklámról, akár egy termék ismertetőjéről, a célt csak kreatív módon érhetik el a mai kommunikációs áradatban. Ebben szeretnénk segíteni ügyfeleinknek.

Szolgáltatásaink:

Mára szinte nélkülözhetetlenné vált, hogy virtuális megjelenéssel is rendelkezzenek a cégek. Elsőszámú előnye az érdeklődők számára az, hogy ez a legkönnyebben megtekinthető arca egy szervezetnek, és a legteljesebb bemutatást adhatja.

A cég számára előnye abban rejlik, hogy könnyen fejleszthető, módosítható, ez nem jár olyan költségekkel és átfutási idővel, mint a kiadványok esetében.

A kihívást az jelenti, hogy itt van talán a legkevesebb idő a kommunikációra, két egérkattintás között kell tudni hatást gyakorolni a szemlélőre. A kommunikáció elektronikus világában újfajta kreativitásra és magas szintű technikai felkészültségre van szükség ennek a célnak az eléréséhez.

Erre törekedve vállaljuk teljes web site-ok megtervezését (szükség esetén arculattervezéssel összekötve) és kiépítését, igény szerint saját szerverünkön tárhelyet nyújtva.

Az ezeken a területeken felmerülő feladatok változatossága és összetettsége miatt árakat konkrét igényre tudunk adni.

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy árajánlatot adhassunk.