CrossNet
Minőségi megjelenés
Partnereink
Elérhetőségeink

A CrossNet a minőségi megjelenés elkötelezett híve.

A céges megjelenés számos területén kínálunk megoldásokat, a szervezeti arculat kialakításától kezdve, audiovizuális prezentációkon át, egészen az elektronikus és nyomtatott kiadványokig. A tervezéstől a kivitelezésig teljes körű ügyintézést kínálunk.

Különös ismeretekkel és tapasztalatokkal rendelkezünk nemzetközi szervezetekkel való együttműködésben illetve keresztény szervezetek igényeit illetően, és a számukra legmegfelelőbb megoldások kidolgozásában.

Talán többet számít ma a megjelenés, mint valaha. Az alapján értékelnek bennünket, hogy milyennek látnak. Sosem volt még ilyen fontos, hogy milyen képet mutatunk magunkról. Az első benyomás, a kapcsolatfelvétel döntő befolyással bírhat.

A szolgáltatások, a termékek túlzottan egyformák. Az idő túl kevés, az iram túl gyors a megalapozott döntéshez. Az emberek főleg bizalom alapján döntenek, azt keresik, kiben bízhatnak. Ezért kulcsfontosságú, hogy a megjelenésünkkel tudunk-e bizalmat építeni a szemlélőben.

Ebben szeretnénk segíteni ügyfeleinknek, mert tudjuk, ezen múlhat a sikerük. Mindezt kreatív megoldásokkal, naprakész szaktudással tesszük és úgy, hogy szívügyünk az igényesség, a minőség.

Az általunk kínált komplex megvalósítás azt jelenti ügyfeleink számára, hogy hozzáférhetnek a CrossNet széles, számos közös projekten bizonyított partnerkapcsolati rendszeréhez, piacvezető szállítók megoldásaihoz.

Mindezt oly módon, hogy nem kell külön cégekkel tárgyalni, nem kell a gondolatokat számos alkalommal megosztani és nem szükséges projektvezetővé válni.

Filozófiánk része, hogy azonosulunk az ügyfél igényeivel és megkeressük a számára megfelelő megoldást, támogatjuk a döntési folyamatot, és a partner által végzett feladatok esetén teljes minőségbiztosítást nyújtunk.

Az egyes területek vezetői:

Lázár Péter - cégvezetés, media
+36 (20) 910-7193
peter.lazarcrossnet.hu

Bálint Sándor - cégvezetés, IT
+36 (30) 687-7495
sandor.balintcrossnet.hu